a

    Ostatnie wpisy

    Youtube

    Facebook

    © 2024 Semper Paratus Legal House LLP All Rights Reserved

    9:00 - 16:00

    Godziny otwarcia Poniedziałek - Piątek

    +48 530 447 230

    Zadzwoń, konsultacja jest darmowa

    Facebook

    Youtube

    Search
    Menu

    Polityka Prywatności

    W trosce o bezpieczeństwo
    
    Polityka prywatności kancelarii Semper Paratus Legal House LLP.
    
    1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych
    przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług świadczonych przez Kancelarię. 
    2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest
    SEMPER PARATUS LEGAL HOUSE LLP z siedzibą w 3rd Floor 120 Baker Street
    London, W1U 6TU, England.
    3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne
    procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom
    nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z
    odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o
    świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i
    aktach prawa wspólnotowego.
    4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz
    w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania
    danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy
    stronami umowy.
    5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w
    następujący sposób:
    a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
    b) poprzez gromadzenie plików “cookies”,
    6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
    7. Dane wprowadzane w formularzach są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego
    formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
    8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione
    osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
    9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam
    umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich
    danych w dowolnym momencie.
    10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które
    może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie
    ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich
    zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
    11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony
    internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez
    serwis semperparatus.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz
    regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do
    dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - Skontaktuj się z nami.